Specijalistička pedijatrijska ordinacija
Dino Kramer, dr. med., spec. pedijatrije,
Dugo Selo, D. Domjanića 12A
Specijalistička pedijatrijska ordinacija Dino Kramer, dr. med. spec. pedijatrije, Dugo Selo, Dragutina Domjanića 12A

krug jedan

Radno vrijeme: 
Neparni datumi prije podne  7:00 - 14:30 
Parni datumi popodne  13:30 - 21:00
 
Sistematski pregledi i cijepljenja (zdrava djeca): 
Neparni datumi: 7:00 - 8:30
Parni datumi: 13:30 - 15:00
 
Bolesna djeca: 
Neparni datumi: 8:30 - 12:30
Parni datumi: 15:00 - 19:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
krug jedan
Telefonski pozivi
 
01/2785-524 
 
Uvijek nastojimo odgovoriti na svaki vaš telefonski poziv osobito zato što telefonom često dajemo savjete, informacije i pomažemo pri odluci o eventualnom dolasku na pregled u ambulantu.

Napominjemo kako odgovornost i odluka za dolazak na pregled u ambulantu uvijek u konačnici ostaje na roditeljima. Roditelj je prisutan uz dijete, poznaje ga, prepoznaje može li samostalno riješiti problem ili će dovesti dijete na pregled. Medicinska sestra ili liječnik savjetom mogu pripomoći, ali roditelj odlučuje.

Također molimo da nas telefonski ne pokušavate dobiti u terminu kada radimo sistematske preglede i cijepljenja. Tada su i medicinska sestra i liječnik zaokupljeni izravnim radom s pacijentima i ne stignu se javljati na telefonske pozive.

Zato vas molimo da u prijepodnevnoj smjeni koristite telefonski poziv 8,30 – 12,30h, a u poslijepodnevnoj 15-19h.

Na telefonske pozive također nećemo odgovarati u doba pauze – dnevnog odmora – prije i poslijepodne.
 
 
krug jedan
e-mail
 
pedijatrija.kramer@gmail.com
 
E-mail je vrlo koristan i značajan način komunikacije s ambulantom. Ne opterećuje vremenski medicinsku sestru i liječnika kao što to čini telefonski poziv i vrlo je pogodan za slanje raznih dokumenata, zahtjeva za propisivanjem ponavljajuće terapije, uputnica i slično.

Također je vrlo česta praksa da roditelji šalju fotografije nekih promjena na tijelu koje primjećuju kod svoje djece. Ponekad pedijatar iz fotografije može zaključiti o čemu se radi, propisati terapiju, pomoći savjetom ili odrediti da je potreban dolazak na pregled u ambulantu.

Molimo vas za strpljenje na odgovor nakon poslanog e-maila. Ponekad će proći više sati prije nego liječnik uspije odgovoriti na vaš e-mail.
Na svaki e-mail stići će odgovor.

Molimo za ispriku ukoliko se ponekad ipak dogodi da netko ne dobije odgovor – to je uvijek nenamjerna pogreška zbog preopterećenosti poslom.
 
 
 
 

Organizacija rada u doba pandemije koronavirusom

 
Svaki dolazak u ambulantu mora se prethodno najaviti i dogovoriti. Molimo vas da se točno pridržavate dodijeljenog vremena dolaska u ambulantu jer time se svima skraćuje vrijeme čekanja. Za vrijeme pandemije i dalje se redovno odvijaju sistematski pregledi i cijepljenja djece. Svaki ulazak u Dom zdravlja je kontroliran, svi su se dužni pridržavati propisanih epidemioloških mjera.
U zgradu doma zdravlja smije ući jedan roditelj s djetetom. Roditelj i dijete starije od 4 godine obavezni su imati zaštitnu masku. Ovisno o rizičnosti zaraze koronavirusom pregled se može obaviti u posebnoj prostoriji na katu doma zdravlja.
Molimo sve pacijente za razumijevanje i strpljivost prilikom ulaska u zgradu jer na taj način čuvamo vaše i svoje zdravlje.
 
 

Specijalistička pedijatrijska ordinacija Dino Kramer, dr. med., spec. pedijatrije, Dugo Selo, D. Domjanića 12A © 2020